Tosti Beemster Jong Belegen en kalfsragout

Tosti Beemster Jong Belegen en kalfsragout

Lunchgerecht. 6 personen. Bereiden 15 min.

Ingrediënten

  • 3 plakken Beemster Jong Belegen 48+
  • 12 sneetjes witbrood naar keuze (bijv. wit vloerbrood)
  • 400 g kalfsragout of krokettenvulling
  • 12 tl mayonaise
  • 3 el grove mosterd

Bereiden

  1. Halveer de plakken kaas en verdeel de helft over 6 sneetjes brood. Verdeel daar de kalfsragout over. Dek af met de rest van de kaas en rest van de sneetjes brood. Besmeer de bovenkanten elk met 1 tl mayonaise.
  2. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak per pan 2 à 3 tosti’s 3 min. aan de mayonaise-kant op middelhoog vuur. Besmeer ondertussen de bovenkanten met de rest van de mayonaise, keer om en bak nog 3-4 min. Zet het vuur wat lager als het brood te bruin dreigt te worden. Herhaal met de rest van het brood
  3. Serveer met de mosterd.

Op zoek naar andere receptinspiratie? Ga dan snel naar onze receptpagina.