Volkoren tostada’s met Beemster 30+ Jong en een snelle salsa
Lunchgerecht. 2 personen. Bereiden 15 min.
Ingrediënten
- 2 volkoren wraps
- 4 snoepkomkommers
- 150 g gegrilde rode paprika (pot)
- 7.5 g verse koriander
- ½ limoen
- 4 plakken Beemster 30+ Jong
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaten en bak ca. 10 min. in de oven tot tostada’s.
- Snijd ondertussen de komkommer in kleine blokjes van ca. 1 cm. Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Snijd de koriander fijn. Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil van de halve limoen en pers de halve vrucht uit.
- Meng de paprika, komkommer, koriander, ½ tl limoenrasp en ½ el limoensap tot een salsa. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Beleg de tostada’s met de plakken kaas en verdeel de salsa erover.
Op zoek naar andere receptinspiratie? Bekijk dan onze receptpagina.