Tosti met omelet gebakken in crispy chili olie door Claudia Damen

Tosti met omelet gebakken in crispy chili olie door Claudia Damen

Lunchgerecht. 1 persoon. Bereiden 10 min.

Ingrediënten

  • 1 el crispy chili olie
  • 1 stengel bosui, in ringen gesneden
  • 2 eieren
  • 2 sneeën brood
  • boter
  • Beemster Jong Belegen en Beemster Oud (hoeveelheid naar smaak)

Bereiden

  1. Verhit de crispy chili-olie in een koekenpan en bak de bosui mee. Klop intussen de eieren op en voeg toe aan de pan. Bak aan beide kanten aan tot de omelet gaar is.
  2. Smeer het brood in met boter, leg de beboterde kant naar beneden in de koekenpan en verdeel de kaas over 2 sneeën. Houd het vuur laag, leg een deksel op de pan en laat de kaas smelten. 
  3. Vouw de omelet dubbel en leg op een snee brood. Klap de tosti dicht, snij doormidden en dien direct op.

Dit gerecht is gemaakt door Claudia Damen.

Fan van crispy chili olie? Probeer dan ook dit Beemster kaas ei met chili crisp.