Beemster kaas ei met chili crisp

Beemster kaas ei met chili crisp

Snack. 1 persoon. Bereiden 10 min.

Ingrediënten

  • 1 plak Beemster extra belegen
  • 2 tl chilicrisp in olie
  • 1 scharrelei
  • 1 à 2 sneetjes brood
  • 1 handje veldsla
  • 1 el bosui (in flinterdunne ringen)

Bereiden

  1. Verwarm een kleine koekenpan met antiaanbaklaag. Halveer de plak kaas en leg de twee helften op elkaar in het midden van de pan. Bak 1 min. tot de kaas iets smelt. Verdeel 1 tl chilicrisp over de randen en breek het ei erboven. Bak tot het eiwit gestold is en de randjes krokant zijn.
  2. Rooster ondertussen de sneetjes brood. Verdeel wat sla, het eitje, de rest van de chili en de bosui erover en serveer.

Nog meer trek in een lekkere snack? Probeer dan deze truffelkroketten met Beemster Belegen!