Wraps van Beemster kaas gevuld met kip en knapperige groente
Lunchgerecht. 2 stuks. Bereiden 10 min. + 10 min. oventijd
Ingrediënten
- 4 plakken Beemster 30+ Belegen
- 3 blaadjes babyromainesla
- 1 snoepkomkommer
- 1 trostomaat
- 2 radijsjes
- 50 g flinterdunne kipfilet (broodbeleg)
- 1 el caesardressing
Keukenspullen
- Bakpapier
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de plakken kaas in 2 vierkanten over een met bakpapier bekleedde bakplaat en bak ca. 10 min. in de oven.
- Halveer ondertussen de blaadjes sla in de lengte. Halveer de komkommer in de lengte en snijd de helften in de lengte reepjes. Snijd de tomaat en radijsjes in plakken.
- Haal de gebakken kaaswraps uit de oven en verdeel de kipfilet, sla, tomaat, komkommer en radijs erover. Besprenkel met de caesardressing
- Rol de wraps voorzichtig vanaf de lange kant op tot strakke rollen. Snijd de rollen schuin doormidden en serveer.
Bereidingstip
Wil je de kaaswraps liever helemaal vegetarisch maken? Beleg de wraps dan met vegetarische kipfilet.
Er zijn nog veel meer lekkere kaasrecepten op onze website te vinden. Wat denk je bijvoorbeeld van een volkorenbroodpizza?