Klantenservice

Heb je een vraag, klacht of compliment voor ons? Wij beantwoorden ze graag. Wellicht is de vraag al eerder gesteld, de antwoorden op de meest voorkomende vragen vind je terug onder veelgestelde vragen. Kun je het antwoord niet vinden of heb je specifieke vragen over onze Beemster kaas, sponsoring of een spreekbeurt? Neem contact met ons op via een van de onderstaande formulieren of bel ons.

Bel ons

0800 - 233 67 837

Via ons contact formulier

Staat je vraag hiertussen?

 • Je hebt witte puntjes in de kaas aangetroffen? Maak je geen zorgen, dit zijn zogenaamde rijpingskristallen die ontstaan tijdens de rijping van de kaas. Deze rijpingskristallen zijn karakteristiek voor de natuurlijke rijping en kenmerkend voor de pittige smaak van oudere kaas. Eet smakelijk!

 • Op dit moment is het niet mogelijk om een rondleiding bij Beemster te krijgen.

 • De gaten in de Beemster kaas worden gevormd door het zuursel dat in de kaas zit. Dit zuursel, dat de kaas zijn karaktervolle smaak geeft en ervoor zorgt dat je 'm langer kunt bewaren, zorgt voor een kleine gasvorming. Zo ontstaan de gaatjes in de kaas. 

 • Beemster wordt verkocht in supermarkten en in kaasspeciaal zaken onder de naam Beemster van `t mes. In de Beemster polder is een winkel naast de kaasmakerij. De openingstijden zijn: maandag t/m zaterdag 8.00 tot 16.00.

 • Wat leuk! Je wilt een spreekbeurt geven over Beemster kaas! Daar is natuurlijk veel over te vertellen! Je kunt op deze pagina alles vinden waarmee je een spreekbeurt kunt maken: Spreekbeurt met Cheesebites 

  De spreekbeurt is geschikt voor groep 3 t/m 8.

  Je kunt natuurlijk ook je klasgenoten trakteren op een stukje Beemster kaas! Succes verzekerd. Vind je dit leuk? Ga dan naar onze klantenservice pagina en selecteer het formulier Cheesebites. Hier kun je dan alle gegevens invullen. Wij zorgen ervoor dat de blokjes kaas bij jou op school worden bezorgd.

  Let op: Je kunt de kaasblokjes tot uiterlijk 2 weken voor je spreekbeurt bestellen. Veel plezier met je spreekbeurt!