Tosti-Tijd! Echte tosti’s maak je met Beemster kaas

Tosti-Tijd! Echte tosti’s maak je met Beemster kaas

Dat een tosti dé guilty pleasure van heel veel mensen is dat wisten wij natuurlijk al een tijdje. Daarom vinden we het nu tijd om deze heerlijke snack (of ontbijt of lunch natuurlijk) op een voetstuk te plaatsen. Daarom staat bij ons de komende maand alles in het teken van jawel; de tosti. TOSTI-TIJD dus!

De komende weken gaan wij opzoek naar de lekkerste tosti recepten. Want zeg nu eerlijk, je kunt heel veel kanten op met de tosti. Wil je een pantosti of toch uit een tosti-ijzer? En welk soort brood, beleg en saus kies je er dan bij? Een kenmerk van onze Beemster kazen is dat ze goed smelten, wat dus perfect is voor op een tosti!


Strijd om de lekkerste tosti

In een 4-delige serie gaan mensen bij The Tosti Club de strijd met elkaar aan om hun lekkerste tosti recept te maken en te laten proeven. Benieuwd naar de eerste aflevering van Tosti-Tijd? Klik dan snel hier! De tweede aflevering kun je hier bekijken en de derde aflevering vind je hier!


Win een tosti lunch voor 5 personen!

Ook zijn we heel benieuwd naar JOUW favoriete tosti-recept en hopen dat je deze met ons wilt delen. Dan maak jij automatisch kans op een hele toffe prijs! Namelijk een volledig verzorgde lunch voor jou en 4 vrienden bij een vestiging van The Tosti Club. Hoe je dat kunt winnen*?

  • Deel jouw favoriete tosti-recept op Facebook of Instagram en gebruik daarbij de #tostibeemsterkaas.
  • Upload deze foto in de actieperiode (tussen 23 april en 9 mei 2019).
  • Bekijk hier de actievoorwaarden.

We zijn heel benieuwd naar jullie lekkerste recepten!

Heb je eerst nog wat inspiratie nodig? Klik dan hier voor receptinspiratie.