Bagelchips met oregano en Beemster Signature Extra Aged

Bagelchips met oregano en Beemster Signature Extra Aged

Borrel. 4-6 pers. 10 min. + 10 min. oventijd.

Ingrediënten

  • 2 sesambagels
  • 2 el olijfolie
  • 1 el gedroogde oregano 
  • 75 g Beemster Signature Extra Aged

Optioneel: kruidenolie-dip

  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 el gedroogde rozemarijn
  • 1 el venkelzaad
  • 3-4 el extra vierge olijfolie

Keukenspullen

  • Bakpapier
  • Bakplaat

    Bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bagels in plakken van 1 cm dik en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olijfolie en de oregano. Rasp de kaas erover. Bak 10 min. in de oven.
  2. Maak ondertussen de dip: meng de oregano, rozemarijn, venkelzaad en olijfolie door elkaar en breng op smaak met zout.