Echt genieten

Ben jij een echte genieter? Dan hebben we leuk nieuws voor je: We vieren in onze nieuwe campagne “Echt genieten met Beemster” de mooie momenten die je kunt hebben met Beemster kaas en introduceren de nieuwe Beemster Signature kazen. Dit zijn dé smaakmakers van Beemster en de basis voor een goedgevulde borrelplank. Je vindt ze lekker makkelijk bij de meeste Albert Heijn en Jumbo winkels in het borrelschap, dat wordt genieten!

Onze Beemster Signature kazen

NIEUW in het borrelschap de Beemster Signature kazen. Dé smaakmakers van Beemster en de basis voor een goedgevulde borrelplank.

Aged

Extra Aged

X-O-

Royaal Grand Cru

Beemster Signature Aged krijgt nog rustig de tijd om natuurlijk te rijpen. Dit zorgt voor een unieke, pittige oude kaas met zeer rijke smaak. Beemster Signature Aged heeft de kenmerkende stevige bite en smelt toch nog heerlijk in de mond. Beemster kaas is bereid met 100% verse Noord-Hollandse weidemelk, lokaal gemaakt in de Beemster polder. Een stuk Beemster Signature Aged is op verschillende manieren te gebruiken. Natuurlijk kun je er blokjes van snijden en deze op de borrelplank leggen. Rasp het stuk kaas en maak er de lekkerste warme gerechten mee. Wat denk je van een knolselderij-kaassoep, loopt het water jou al in de mond.

Beemster Signature Extra Aged is een kaas om echt van te genieten. In de Beemster krijgt deze kaas rustig de tijd om te rijpen. Dit zorgt voor een unieke, zilte, zeer rijke smaak en heerlijke witte rijpingskristallen. Beemster kaas is bereid met 100% verse Noord-Hollandse weidemelk, lokaal gemaakt in de Beemster polder. Beemster Signature Extra Aged maakt veel gerechten extra lekker. Met een stuk van deze kaas kun je eindeloos variëren. Rasp het en maak een lekkere paddenstoelenravioli met salie en de geraspte kaas. Loopt het water jou al in de mond? De Beemster Signature Extra Aged 48+ maakt ook elke borrelplank compleet, dat wordt in blokjes snijden en genieten!

Houd je van pit? Dan is deze Beemster Signature X-O- echt iets voor jou. Dit is de meest rijpe, brokkelige kaas uit de Beemster kaasmakerij. Beemster kaas is bereid met 100% verse Noord-Hollandse weidemelk, lokaal gemaakt in de Beemster polder. Beemster Signature X-O- is een echte brokkelkaas en mag daarom niet ontbreken op de borrelplank. Ook kun je er bijvoorbeeld lekkere kaascroutons van maken, die je over een salade naar keuze kunt strooien. Genieten!

Beemster Signature Royaal Grand Cru is een stevige, licht brokkelige kaas die ongeveer 12 maanden op sparrenhouten planken rijpt. Unieke aroma‘s combineren met een subtiel smeltende, romige textuur. Fijne rijpingskristallen maken van deze koninklijke kaas een unieke specialiteit. Beemster kaas is bereid met 100% verse Noord-Hollandse weidemelk, lokaal gemaakt in de Beemster polder. Een stuk Beemster Signature Royaal Grand Cru is op verschillende manieren te gebruiken. Op de borrelplank, samen met bijvoorbeeld droge worst, druiven en fruit-notenbrood. Of rasp het stuk kaas over een pastagerecht voor extra smaak.

50% cashback op Beemster Signature borrelstukjes

Beemster Signature borrelstukjes Aged, Extra Aged, X-O- of Royaal Grand Cru. Jij mag het zeggen! En wel met cashback. Dit betekent: als jij bij Jumbo of Albert Heijn langs gaat en de Signature borrelstukjes koopt, dan kun je via Tikkie 50% van het aankoopbedrag terugkrijgen. Bewaar de bon dus goed!

LET OP: Deze actie loopt van 9 oktober t/m 19 november 2023

Recepten