Terug naar overzicht
Bericht

Beemster op TikTok!

Goed nieuws voor de echte TikTok fanaten! Je kunt ons vanaf nu ook op TikTok vinden! Winacties, nieuwe producten, leuke weetjes en vooral heel veel kaas en koeien zal je voorbij zien komen op ons account. Ga dus snel naar @beemster_kaas op TikTok en druk op de grote rode knop VOLGEN!

Jouw video op de het TikTok account van Beemster? Dat kan nu! Verzin jij nou een leuke, grappige en/of toffe TikTok video die met Beemster kaas te maken heeft, dan kan je deze insturen naar sdol@cono.nl en wie weet verschijnt jouw video wel binnenkort op ons TikTok account!

Nog even kort: wat is TikTok nou precies?

Je hebt er misschien wel eens van gehoord: TikTok. TikTok is een social media platform met kleine grappige filmpjes. Het is vooral populair onder jongeren, misschien bevinden jouw kinderen zich ook wel op TikTok. Of vind je het zelf ook leuk om te volgen of om video‚Äôs te maken. Het begon allemaal onder de naam Musical.ly, echter gaat ondertussen de content een stuk verder dan alleen liedjes playbacken. Tegenwoordig komen er allerlei gekke challenges voorbij. Challenges zijn uitdagingen die worden bedacht door TikTok gebruikers en die in sommige gevallen enorm aanslaan en daarmee trending worden. Vaak gaat het om het uitvoeren van een bepaalde taak op beeld. Momenteel wordt TikTok door 4,5 miljoen Nederlanders gebruikt. Het platform is vooral populair onder de jongeren tussen de 10 en 19 jaar.