16 augustus 2018 Graansalade met Beemster Oud Hoofdgerecht. 6 personen. Bereiden 35 min. Ingrediënten 225 g gele bieten … Zie meer
17 juni 2018 Pantosti met Beemster Geitenkaas, peer en pecannoten Lunchgerecht. 2 personen. Bereiden 15 min. Ingrediënten 1 rijpe handpeer 25 g pecannoten 7½ g platte peterselie (bakje 15 g) 4 sneetjes speltbrood 15 g boter (op kamertemperatuur) 1 el honingmosterd 125 g Beemster Geitenkaas… Zie meer
18 april 2018 Frittata met geschaafde asperges en Beemster Graskaas Hoofdgerecht. 4 personen. Voorbereiden 5 min. Bereiden 20 min. Ingrediënten 2 bossen groene asperges 1 stuk Beemster Graskaas (á 225 g) 4 el olijfolie 140 g paddenstoelen, in plakjes gesneden 12 eieren 3 el volle… Zie meer
14 maart 2018 Risotto met Beemster 30+ Oud Hoofdgerecht. 4 personen. Voorbereiden 5 min. Bereiden 40 min. Ingrediënten 1 kleine ui 1 prei 1 l kippenbouillon 2 el boter 350 g risotto rijst 250 ml droge witte wijn 350 g diepvries doperwten, ontdooid… Zie meer
14 maart 2018 Pompoensalade met Beemster 30+ Belegen Hoofdgerecht. 4 personen. Voorbereiden 10 min. Bereiden 20 min. Ingrediënten 1 flespompoen 50 ml + 2 el olijfolie 1 grote rode ui 1 stuk Beemster 30+ Belegen (à 25 g) 2 el rode wijnazijn 1… Zie meer
14 maart 2018 Beemster Queso Fundido dip Borrel. 4 personen. Voorbereiden 5 min. Bereiden 20 min. Ingrediënten 1 kleine ui 2 rode paprika’s 1 el olijfolie 225 g chorizoworst, verkruimeld 100 g jalapeño pepers (pot), uitgelekt 225 g Beemster Belegen 48+, geraspt… Zie meer
14 maart 2018 Beemster macaroni trio Hoofdgerecht. 4 personen. Voorbereiden 20 min. Bereiden 25 min. Ingrediënten 120 g Beemster X-O® 250 g Beemster Jong 250 g Beemster Royaal 450 g macaroni 6 el boter 45 g bloem 1 liter melk 1… Zie meer
14 maart 2018 Beemster hartige taart Hoofdgerecht. 4 personen. Voorbereiden 45 min. Bereiden 45 min. Ingrediënten 250 g Beemster Mosterd kaas 1,3 kg tomaten 400 g deeg (mix voor hartige taart) 2 el Dijon mosterd 90 gr verse basilicum 12 gr… Zie meer
14 maart 2018 Breekbrood pizza met Beemster kaas Borrelgerecht. 4 personen. Voorbereiden 15 min. Bereiden 35 min. Ingrediënten 450 g pak koekjesdeeg 70 g gesmolten boter 1 el Italiaanse kruiden ½ el knoflookpoeder 60 g Beemster X-O®, geraspt 200 g peperoni, in stukjes… Zie meer
14 maart 2018 Balletjes van Beemster Geitenkaas Borrelgerecht. 4 personen. Voorbereiden 10 min. Bereiden 5 min. Ingrediënten 230 g Beemster Geitenkaas 60 g pecannoten 110 g roomkaas Geraspte citroenschil 65 g knapperige spekjes Verse basilicum, peterselie en bieslook Pretzel sticks Keukenspullen Optioneel:… Zie meer
17 januari 2018 Beemster kaassoesjes Borrelgerecht. 8 personen. Voorbereiden 10 min. Bereiden 25 min. Ingrediënten 115 g boter 125 ml volle melk 125 ml water 120 g bloem 4 eieren 200 g Beemster 30+ Oud Keukenspullen Spuitzak of stevige grote… Zie meer
15 november 2017 Cacio e Pepe met Beemster X-O Hoofdgerecht. 4 personen. Voorbereiden 10 min. Bereiden 20 min. Ingrediënten ½ pak bucatini pasta (á 450 g), of andere dikke pasta 3 el boter 2 tl versgemalen gemengde peperkorrels, of zwarte peperkorrels ½ tl rode… Zie meer
15 november 2017 Beemster kaasplank Borrelgerecht. 6 personen. Bereiden 10 min. Ingrediënten 1 stuk Beemster Belegen 1 stuk Beemster Oud 1 stuk Beemster X-O 80 g vijgenjam, kweeperengelei of andere kleurige zoete jam of gelei 1 tros druiven ½ pakje… Zie meer